NAJZGODNIJA ŽENA FUDBALERA NAKON POROĐAJA NIKAD JAČA: Svi ODUŠEVLJENI, kao da nije ni BILA TRUDNA, BOMBA
Jovana Đorđević Švonja, Foto: Printscreen:instagram/callmelolita

PREZGODNA

NAJZGODNIJA ŽENA FUDBALERA NAKON POROĐAJA NIKAD JAČA: Svi ODUŠEVLJENI, kao da nije ni BILA TRUDNA, BOMBA

Prelepa manekenka oduševila mnoge

Objavljeno: 20:09h

Supruga fudbalera Filipa Đorđevića, manekenka Jovana Đorđević Švonja, porodila se 24. maja i na svet "donela" treće dete, dečaka.

Jovana se porodila u bolnici u Italiji, u Rimu, a sada je putem Instagrama podelila fotografiju, te je pokazala kako izgleda 25 dana nakon porođaja i oduševila mnoge.

Tim povodom je i dobila pohvale na pomenutoj mreži, te je jedna korisnica zamolila za recept kako vratiti ravan stomak posle porođaja.

Jovana Đorđević pokazala izgled 25 dana nakon porođaja
Jovana Đorđević pokazala izgled 25 dana nakon porođajafoto: Printskrin: Instagram/callmelolita

- Drage moje mame, recept ne postoji. Priroda mora da odradi svoje i da matericu i sve ostale organe koji su se 9 meseci "gužvali", i bebi ustupili svoje mesto, vrati na početni položaj. Kod nekih majki taj proces je nešto brži, kod nekih sporiji. U mom slučaju, u sve tri trudnoće, stomak mi je ubrzo nakon porođaja naizgled vratio svoj pređašnji "oblik", verovatno zaslugom dobre genetike i dugogodišnjih treninga. Kažem "oblik" jer sam sigurna da jednostavno nije moguće da se materica i svi ostali organi za tako kratko vreme vrate, ali sigurno da jak trbušni zid u svemu tome odigra svoju ulogu - istakla je zgodna manekenka, pa dodala:

Objava Jovane Đorđević
Objava Jovane Đorđevićfoto: Printskrin: Instagram/callmelolita

- Takođe mislim da izgled u ovom trenutku nije presudan i da nema ni potrebe, ni poente opterećivati sa vraćanjem u formu. Prethodni stori sam okačila jer pored toliko neugodnih stvari sa kojima se, sigurna sam, svaka porodilja susreće (problemi sa dojenjem, neispavanost, hormoni koji divljaju, telo puno vode, preosetljivost u svakom smislu, iracionalni i racionalni strahovi) ja sam, eto, jedno malo zadovoljstvo pronašla u tome što mi se bar stomak polako vraća na svoje bez ikakve želje da druge žene obeshrabrim - napisala je Jovana.

Inače, manekenka je lepe vesti uspešno krila na početku, a onda je sama odlučila da je krajem prošle godine i podeli sa svojim pratiocima na Instagramu.

1 / 7 Foto: Printscreen:instagram/callmelolita

Podsetimo, Jovana i njen suprug fudbaler već imaju dvoje dece, ćerku i sina.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/A.Š. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.